De gratis trainingen van Exact Online

Deze training is bedoeld voor klanten die beginnen met Exact Online. U leert onder meer hoe u boekingen kunt invoeren en hoe u cruciale instellingen in uw administratie kunt wijzigen.


Lees meer »

Deze training is bedoeld voor klanten die beginnen met Exact Online CRM. U leert hoe u effectief en doelgericht relatiebeheer kunt toepassen en leads opvolgen met behulp van Exact Online.Lees meer »

Als accountant is het van essentieel belang de systemen optimaal te kennen, rapportages zijn een must en het boeken moet geen geheimen kennen! In 1 dag laten wij u zien hoe u snel, effectief en gemakkelijk uw cliënten kunt bedienen.Lees meer »

Deze vervolgtraining is bedoeld voor accountants en administratiekantoren die werken met Exact Online Accountancy Geavanceerd. U leert onder meer de voordelen van Exact Online Starter, budgetten beheren en standaardinrichtingen klaarzetten.Lees meer »

Volg de training Exact Online Handel en leer binnen 1 dag werken met onze online bedrijfssoftware voor handelsbedrijven. U leert snel en makkelijk uw logistieke administratie bij te houden.Lees meer »

Na deze training kunt u zelf aan de slag met Exact Online Uren & Facturen. Alle belangrijke onderdelen van deze online urenregistratie en facturatie software passeren de revue.Lees meer »

Deze training is bedoeld voor iedereen die met Exact Online Project management gaan starten.Lees meer »

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Exact Online en betrokken is bij de salarisadministratie.Lees meer »

Voor wie is deze training bestemd? De training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Productie in Exact Online.Lees meer »

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Exact Online en zich bezighoudt met het facturatieproces.Lees meer »