De gratis trainingen van Exact Online

Deze training is bedoeld voor klanten die beginnen met Exact Online. U leert onder meer hoe u boekingen kunt invoeren en hoe u cruciale instellingen in uw administratie kunt wijzigen.


Lees meer »

Deze training is tweedelig. Het eerste gedeelte is bedoeld voor personen die beginnen met Exact Online CRM. Doel van het tweede gedeelte van de training is het verkrijgen van inzicht over de implementatie, gebruik en tools van Social Media.Lees meer »

Als accountant is het van essentieel belang de systemen optimaal te kennen, rapportages zijn een must en het boeken moet geen geheimen kennen! In 1 dag laten wij u zien hoe u snel, effectief en gemakkelijk uw cliënten kunt bedienen.Lees meer »

Volg de training Exact Online Handel en leer binnen 1 dag werken met onze online bedrijfssoftware voor handelsbedrijven. U leert snel en makkelijk uw logistieke administratie bij te houden.Lees meer »

Na deze training kunt u zelf aan de slag met Exact Online Uren & Facturen. Alle belangrijke onderdelen van deze online urenregistratie en facturatie software passeren de revue.Lees meer »

Deze training is bedoeld voor iedereen die met Exact Online Project management gaan starten.Lees meer »

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Exact Online en betrokken is bij de salarisadministratie.Lees meer »

Voor wie is deze training bestemd? De training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Productie in Exact Online.Lees meer »

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Exact Online en zich bezighoudt met het facturatieproces.Lees meer »