Inloggen in customer portal

Op onze klanten inlog vindt u onder andere de volgende informatie terug:

• Informatie over updates
  • Nieuws
  • Uw eigen contactinformatie zoals: NAW-gegevens, Facturen, Licenties

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via het web vragen te stellen aan onze organisatie.

Login aanvragen?

Om in te kunnen loggen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
U kunt deze gegevens hier aanvragen.

Veilig?

Natuurlijk kan niet iedereen deze informatie zomaar opvragen. Voor uw veiligheid controleren onze medewerkers elke aanvraag. Houdt u daarom rekening met een verwerkingstijd van maximaal 2 uur. Mogelijk neemt er een medewerker contact met u op om uw gegevens te controleren.

Wachtwoord vergeten?

Had u al een gebruikersnaam, maar bent u het wachtwoord vergeten? Laat uw wachtwoord automatisch herstellen.

Hoe logt u in?

Voer het domein in gevolgd door uw login.
Voorbeeld: eweb.com\klan123456
Voer hier uw wachtwoord in.
Let op: Alle leestekens tellen mee. Kopieert en plakt u de tekst uit een e-mail? Let erop dat u geen spaties mee kopieert.

Tot slot

We wensen u veel gebruiksgemak van onze Customer Portal. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met de klantenservice via:
Telefoon: 015 - 711 51 00 (Optie 5)
E-mail: klantenservice@exact.com