Customer Portal

De Customer Portal is de centrale plek voor informatie en vragen over Exact producten en diensten. U vindt hier per product handige informatie, zoals FAQ’s, handleidingen en nieuws over updates. Online en 24 uur per dag beschikbaar. Alle klanten met een onderhoudsovereenkomst hebben toegang tot deze portal.

• Login aanvragen of vergeten?
  • Vraag hier uw Login aan.
  • Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

Nieuws en productinformatie

Nadat u bent ingelogd in de Customer Portal vindt u informatie over Exact en extra productinformatie, zoals:

• Nieuws over Exact, producten en updates.
  • Uitgebreide productinformatie over uw software.
  • Schema met geplande productupdates.
  • Gratis webseminars over de nieuwste Exactsoftware.
  • De Exact Nieuwsbrief.

Persoonlijke pagina

In de Customer Portal heeft u een persoonlijke pagina. Op deze pagina staat onder andere:

• Overzicht van uw lopende contracten met Exact.
  • Shortcuts naar uw documenten die u vaak gebruikt.
  • Laatste informatie over softwarewijzigingen.
  • Online helpbestanden die u kunt raadplegen.

Snel antwoord via Supportverzoek

Via een Supportverzoek stelt u uw productvragen aan onze Supportafdeling. Deze vraag is in de portal realtime te volgen. U ziet bijvoorbeeld wanneer we uw vraag in behandeling hebben genomen, wie de vraag behandelt en wat de actuele status is. Ook kunt u direct reageren op een antwoord of informatie toevoegen aan uw Supportverzoek. In de historie vindt u al uw eerder gestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

Inloggen

1. Voer het domein in gevolgd door uw login.
    Voorbeeld: eweb.com\klan123456
  2. Voer hier uw wachtwoord in.
Let op:
Alle leestekens tellen mee. Kopieert en plakt u de tekst uit een e-mail? Let erop dat u geen spaties mee kopieert.
Om in te kunnen loggen op de customer portal dient u gebruik te maken van Internet Explorer

Login aanvragen

Om in te kunnen loggen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. U kunt deze gegevens hier aanvragen. Om toegang tot de portal te krijgen moet u een onderhoudsovereenkomst met Exact hebben afsloten.

Heeft u al een gebruikersnaam, maar bent u het wachtwoord vergeten? Laat uw wachtwoord via dit formulier automatisch herstellen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze Customer Portal. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de Klantenservice via: