Online hulp

Ervaar het gemak van onze Online Hulp. 24 uur per dag heeft u toegang tot hulp en productinformatie. Ook buiten de openingstijden van Exact Customer Support kunt u gemakkelijk zelf een oplossing vinden voor uw vragen of problemen.

Zoek in online help

Gebruik dit zoekveld om zelf het antwoord op uw vraag te vinden in onze online helpbestanden.

Tips & Tricks

Gebruik uw software nog beter met onze handige Tips & Tricks. Online kunt u video’s bekijken met uitleg over onze producten. En regelmatig organiseren wij Tips & Tricks workshops. Meld u nu aan!

Workshops Tips & Tricks Globe Tips & Tricks Synergy Tips & Tricks Exact Online

FAQ producten

Vind snel het antwoord op uw vraag in de Veelgestelde vragen. De belangrijkste vragen staan per product weergegeven.

FAQ overzicht

Software Licentie Voucher

Een Software Licentie Voucher heeft u nodig om administraties aan te maken in Exact software. Download de voucher via uw software. Of via de Customer Portal.

Meer over Software Licentie Voucher

Product startpagina's

Exact Globe Next met uitgebreide functionaliteit Exact Globe Next Exact Synergy Enterprise Exact Compact Exact Financials Enterprise Exact AEC

Login Customer Portal

Klanten met een onderhoudsovereenkomst krijgen toegang tot de Exact Customer Portal. Op deze webportal vindt u onder andere: helpteksten, product updates, nieuws en een overzicht van contacten en contracten.

Klant login Meer informatie over Customer Portal

Exact Support Blog

Deel ervaringen met andere gebruikers op Exact Support Blog. Blijf op de hoogte van de laatste trends binnen Exact.

Exact Support Blog

Systeemeisen

Lees alles over de eisen waaraan uw software en hardware moet voldoen voor het goed functioneren van de Exact software.

Meer over Systeemeisen Exact software