Projectmanagement

Grip op projecten

Neem contact op   Onze partners in uw branche

Uw organisatie draait om projecten.

Uw klanten worden steeds kritischer op het resultaat. Ze verwachten een klasse oplevering, zowel inhoudelijk als procesmatig. Dit maakt uw werk steeds uitdagender. Leg daarom uw informatie centraal vast. Dit geeft inzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat. Tegelijkertijd hebben ook uw medewerkers altijd de meest actuele projectgegevens bij de hand. Vanaf het moment dat een potentieel project wordt gesignaleerd tot het factureren en betaald krijgen.

Verkoop uzelf en uw projecten

Een projectorganisatie moet snel op de wensen van een klant in kunnen spelen. Als uw consultant een kans ziet bij een klant moet u die kunnen grijpen. Maar dat betekent ook dat u de klanthistorie, offertes en eerdere afspraken bij de hand moet hebben. Doordat alle gegevens op één centrale plek zijn opgeslagen, beschikken bevoegde medewerkers altijd en overal over de meest actuele informatie. Op die manier heeft u altijd een goed inzicht in uw verkooptraject, gaat de overdracht van informatie tussen afdelingen sneller en kunt u beter service verlenen aan uw klanten.

Facturatie en betalingen

Het werk is gedaan. U wilt op tijd betaald krijgen. De juiste factuur sturen is dan belangrijk. Dat voorkomt discussie, onduidelijkheid en daarmee vertraging. Door het proces van urenverantwoording met de facturatie te integreren, kan de factuur sneller de deur uit. De gefiatteerde uren staan immers al klaar in het systeem.

Projecten in uitvoering

U wilt weten welke medewerkers beschikbaar zijn voor een nieuwe klus. En deze kunnen selecteren op hun vaardigheden. Naast het plannen moet ook het registreren van de uren snel en eenvoudig gaan. De projectmanager kan dan de uren tijdig doorzetten naar de facturering. Door uw medewerkers hun uren te laten registreren via het internet, gaat de facturatie sneller en krijgt u tijdig inzicht in de kosten van een project.

Controleer uw projecten

Er is een planning te halen, u moet binnen uw budget blijven en een redelijke marge behalen. Geïntegreerde vastlegging van uren en ander projectgegevens geeft u inzicht. Zijn er escalaties of afwijkingen? Wordt het budget overschreden? U ziet het in één oogopslag. Want met uitgebreide standaard rapportages en de mogelijkheid om zelf rapportages te maken, kunt u de planning onder controle houden en tijdig ingrijpen wanneer u over budget dreigt te gaan.

  • "Door Exact PSA factureer ik nooit meer een te laag bedrag"

  • "De informatie is altijd up-to-date en inzichtelijk, waardoor je zo’n project goed kan managen en bij kan sturen als het nodig is."

  • “We hebben laten onderzoeken of Exact Synergy goed paste bij de wensen die wij op dat moment hadden. Dat bleek zo te zijn. Daarnaast vonden we de prijs-kwaliteitverhouding goed.”