Planning en productie

Stroomlijn uw processen

Neem contact op   Onze partners in uw branche

Door goed te plannen drukt u kosten en bent u uw klanten beter van dienst.

Delen van het productieproces moeten met elkaar en andere logistieke processen afgestemd zijn. Alleen zo kunt u optimaal gebruik maken van uw capaciteit. En of het nu gaat om uw productieplanning, voorraadbeheer of orderadministratie, wij helpen u om uw processen te stroomlijnen.

Volledige controle over uw productie

U wilt uw productieproces beter kunnen beheersen. Daarom stelt u controlemomenten in voor elk deel van de productie. Dan kunt u in één oogopslag zien of de voorraad voldoende is, wanneer onderdelen in productie gebruikt worden en wanneer welke producten gereed zijn. U zorgt voor een optimale bezetting en doorlooptijd door uw medewerkers per productie-onderdeel in te plannen. Op die manier krijgt u volledige controle over uw productie.

Integreer processen

Als een van uw processen spaak loopt kan uw planning snel de mist in gaan. Integreer daarom alle logistieke processen. Dan weet u meteen of de doorloop van de productie nog soepel verloopt. Stel dat uw voorraad dreigt op te raken, er extra medewerkers nodig zijn of de kosten de pan uit dreigen te rijzen. U ziet het van te voren aankomen en kunt meteen actie ondernemen.

Planning analyseren

Voor een goede planning van uw productieprocessen heeft u altijd de meest actuele informatie nodig. Deze informatie moet u snel kunnen verzamelen en analyseren door middel van betrouwbare overzichten. Door gebruik te maken van uitgebreide rapportagemogelijkheden kunt u uw onderneming beter sturen en efficiënter plannen.

  • "Van het personeelsbestand tot en met de financiële afwikkeling, alles is geautomatiseerd."

  • ‘Nu het staat en iedereen bij Niedax Kleinhuis vertrouwen heeft in het systeem kunnen we Exact Globe verder uitbreiden en optimaal gaan gebruiken. Daar is voor ons nog een heleboel winst te halen!’