CRM

Verhoog sales en verbeter service

Neem contact op   Onze partners in uw branche

Weten hoe u ervoor staat. Voor u als ondernemer of financieel professional is dat belangrijk.

Stuurinformatie op verschillende niveaus moet continu inzichtelijk zijn. Dan kunt u, waar nodig, snel bijsturen en de juiste keuzes maken. Ook het invoeren van transacties moet makkelijk, accuraat en volgens de regels gaan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u de touwtjes in handen.U wilt uw klanttevredenheid verhogen en relaties opbouwen om uw verkoop te stimuleren. Dit kunt u alleen doen door goede service en support te verlenen. Daarom heeft u een helder inzicht in uw klanten en prospects nodig. Zo kunt u bestaande klantrelaties verder uitbouwen en gemakkelijker nieuwe klanten binnenhalen.

Verhoog servicekwaliteit

U staat altijd voor uw klanten klaar en u hebt uw support goed geregeld. Maar serviceverlening kan altijd beter en efficiënter, uw concurrenten staan nu eenmaal ook niet stil.

Dat kunt u doen door alle klantgegevens samen te brengen op één centrale plek. Zo kunnen bevoegde medewerkers snel bij de meest actuele informatie. Ook kunt u in één oogopslag zien wie contact met een klant heeft gehad, wat er is besproken, welke acties er zijn ondernomen en wat de status daarvan is. Zo beschikken betrokken medewerkers altijd over de meest actuele situatie van de klant. En dat werkt wel zo prettig. Voor de klant, maar ook voor uw medewerkers.

Maak doelgroepgerichte campagnes

Om een goede gerichte campagne op te zetten, moet uw interne processen en de informatieoverdracht tussen afdelingen optimaal in vorm zijn. Dat kunt u doen door alle bevoegde medewerkers, overal en altijd, inzicht in uw klant- en verkoopgegevens te geven.

Zo werkt iedereen met de juiste gegevens. Processen die nu worden opgestart in uw verkoopafdeling sluiten dan ook naadloos aan bij die van uw marketingafdeling en vice versa. Zo brengt u de juiste boodschap bij de juiste doelgroep én werft u makkelijker nieuwe klanten.

Herken verkoopsignalen

Om uw sales te verhogen wilt u alle gegevens over uw verkooptrajecten centraal vastleggen. Denk aan de scoringskans en het verwachte omzetbedrag, maar ook de concurrenten, beslissers en beïnvloeders. U wilt dat uw verkopers al deze informatie overal kunnen raadplegen en direct actie ondernemen als ze kansen zien. Op deze manier kunt u uw verkoop effectief stimuleren.

  • "Exact Synergy vertelde ons dat we al anderhalf jaar marktleider waren"

  • “Verschillen tussen de werkadministratie en financiële administratie komen niet meer voor.”

  • “Risico’s worden vroegtijdig inzichtelijk en we zijn beter in staat om onze kosten te beheersen.”