Financiële administratie

De touwtjes in handen

Neem contact op   Onze partners in uw branche

Weten hoe u ervoor staat. Voor u als ondernemer of financieel professional is dat belangrijk.

Stuurinformatie op verschillende niveaus moet continu inzichtelijk zijn. Dan kunt u, waar nodig, snel bijsturen en de juiste keuzes maken. Ook het invoeren van transacties moet makkelijk, accuraat en volgens de regels gaan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u de touwtjes in handen.

Precies volgens de regels

Uw financiële administratie moet kloppen en het invoeren van de gegevens moet snel gaan.

Bespaar tijd en maak minder fouten door elektronische facturatie, elektronische BTW aangifte en een directe integratie met uw banksoftware. Zorg dat u conform wet- en regelgeving werkt, ook over landgrenzen heen. Want naast een andere manier van zaken doen wordt u ook geconfronteerd met andere valuta of grootboekschema’s. Verzeker uzelf dat uw financiële administratie op orde is.

In control: van begin tot eind

U wilt de touwtjes in handen hebben. Realiseert u de inkomsten en kosten conform verwachting? Of moet u bijsturen?

Bepaal het juiste budget, kijk terug in eerdere realisaties. Zie direct welke facturen nog open staan en welke debiteuren keer op keer te laat betalen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Presenteer uw cijfers

Van een balans tot een voortgangsoverzicht van uw opdracht of project. U wilt continu weten hoe u ervoor staat.

Bekijk de totaalcijfers en specificeer deze tot op detailniveau. Presenteer vervolgens de juiste cijfers aan uw doelgroep, zoals het management. Opgemaakt van een matrix in MS Excel tot een grafisch rapport in PDF. Zo heeft u uw stuurinformatie altijd paraat en maakt u gefundeerde beslissingen.

  • “Exact Globe bewaakt al onze processen en als bedrijf hebben we onze flexibiliteit kunnen behouden.”

  • "Automatisering is bedoeld om je hele organisatie te ondersteunen en onder controle te hebben. Niet alleen financieel, maar ook operationeel en commercieel. En dat is door Exact Globe en Exact Synergy gelukt."

  • “Voor mij staat Exact Synergy voor meer inzicht en minder werk."