Exact Partners

Met ons Exact Partner netwerk kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Exact Partners

Iedere Exact partner is uniek en heeft haar eigen onderscheidend vermogen. Daarom voeren wij al vele jaren een partnerprogramma. Dit programma heeft onder meer als doel om u in contact te brengen met de juiste partner. Binnen dit programma onderscheiden we verschillende typen partners. Op basis van certificering, specialisme en regio kunt u de Exact partner vinden die u het beste kan begeleiding bij uw automatiseringsproces.VCD Healthcare

VCD Healthcare

Groei en beweging zijn de kernwoorden voor de zorgsector. Al jarenlang groeit de zorgmarkt sneller dan de economie. Dringende maatregelen zijn nodig om het zorgstelsel betaalbaar en toegankelijk te houden. Technologische vernieuwingen, zowel op het vlak van zorg als van ICT, zijn voor u aan de orde van de dag. U wordt geconfronteerd met uitdagingen als wijzigingen in het financieringsmodel, een prominente rol voor de zorgverzekeraars, meer regie bij de patiënt en voortschrijdende digitalisering. Uw organisatie beweegt zich in deze dynamische markt en zoekt daarbij op verschillende vlakken naar ervaren en betrouwbare partners.
Optimizers BV

Optimizers BV

Optimizers is gespecialiseerd in handels- en productie logistiek, waarbij wij onze producten gebruiken om uw logistieke processen binnen Exact te optimaliseren. Wij ontwikkelden o.a.
  • App4Sales - dé mobile sales applicatie voor de iPad
  • Warpspeed - the next generation WMS
  • Exact EDI Gateway