Exact Partners

Met ons Exact Partner netwerk kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Exact Partners

Iedere Exact partner is uniek en heeft haar eigen onderscheidend vermogen. Daarom voeren wij al vele jaren een partnerprogramma. Dit programma heeft onder meer als doel om u in contact te brengen met de juiste partner. Binnen dit programma onderscheiden we verschillende typen partners. Op basis van certificering, specialisme en regio kunt u de Exact partner vinden die u het beste kan begeleiding bij uw automatiseringsproces.Exact Maatwerk Solutions

Ook als het aankomt op specifieke automatisering is Exact uw partner. Als kenner van uw branche zoekt u de perfecte oplossing voor ieder bedrijfsproces. Maatwerk oplossingen zijn gebaseerd op standaard Exact software. De ontwikkeltijd is kort en daardoor financieel aantrekkelijk.

CLEAR Solutions B.V. (Amsterdam)

CLEAR Solutions B.V. (Amsterdam)

CLEAR Solutions ontzorgt als ervaren Exact GOLD Partner de automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen, van eerste advies en implementatie tot en met support en beheer. Een betrokken partner, en centraal en persoonlijk aanspreekpunt.
Advisie Business Solutions

Advisie Business Solutions

Advisie Business Solutions is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een vertrouwde en innovatieve AdViseur, die haar klanten ontzorgt door het optimaliseren van branchespecifieke processen.
Naast het servicegericht leveren en projectmatig implementeren van software oplossingen, ontwikkelt de Custom Solutions afdeling ook haar eigen software die naadloos aansluit op Exact Software èn bouwt zij klantspecifiek maatwerk.
Advisie Business Solutions is Exact Gold Partner. Deze certificering geeft u de garantie dat u zaken doet met een partner met kennis van úw zaken.
Advisie is onderscheidend door een unieke mix van vijf elementen: branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, eigen Advisie Solutions en een eigen supportafdeling.

Ontdek meer over Advisie Business Solutions www.advisie.nl.