Exact Partners

Met ons Exact Partner netwerk kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Exact Partners

Iedere Exact partner is uniek en heeft haar eigen onderscheidend vermogen. Daarom voeren wij al vele jaren een partnerprogramma. Dit programma heeft onder meer als doel om u in contact te brengen met de juiste partner. Binnen dit programma onderscheiden we verschillende typen partners. Op basis van certificering, specialisme en regio kunt u de Exact partner vinden die u het beste kan begeleiding bij uw automatiseringsproces.Acconet

Acconet

Specialisten in software”

Acconet, opgericht in 2001, is een ervaren en gedreven business partner van Exact Software. Met een bagage van ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van software en Exact is Acconet in staat om optimale oplossingen te bieden voor alle vraagstukken rond automatisering en klantenservice.

BDO Consultants B.V.

BDO Consultants B.V.

BDO Consultants richt zich op het implementeren van HRM Solution, een eHRM oplossing gebaseerd op Exact Synergy. Met de combinatie van ervaren IT consultants, HR consultants, Arbeidsjuristen en salarisadministrateurs levert BDO een turn-key oplossing voor ieder HR vraagstuk.