Exact Partners

Met ons Exact Partner netwerk kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Exact Partners

Iedere Exact partner is uniek en heeft haar eigen onderscheidend vermogen. Daarom voeren wij al vele jaren een partnerprogramma. Dit programma heeft onder meer als doel om u in contact te brengen met de juiste partner. Binnen dit programma onderscheiden we verschillende typen partners. Op basis van certificering, specialisme en regio kunt u de Exact partner vinden die u het beste kan begeleiding bij uw automatiseringsproces.Victor Holland Consultancy

Victor Holland Consultancy

Victor Holland heeft inmiddels een partnership van 25 jaar met Exact Software! Deze lange termijn relatie kenmerkt het karakter van Victor Holland. In de automatiseringswereld die snel veranderd met veel innovatie en technologische vooruitgang heeft Victor Holland sinds 1984 bewezen een stabiele en betrouwbare partner te zijn.

Qexpertise

Qexpertise

Qexpertise is een landelijk opererende consultancy organisatie, waar kennis en ervaring met specifieke markten en bedrijfsprocessen gecombineerd wordt met diepgaande kennis van IT en software systemen. Soms wordt deze kennis integraal toegepast, soms ook gescheiden. Altijd staat bovenaan dat zij hun klanten maximaal willen ondersteunen in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het uitvoeren van implementaties of het bieden van tijdelijke mankracht. Het gaat hierbij zowel om HRM, financiële, logistieke en productie processen.
IQ-TEC

IQ-TEC

IQ-TEC is gespecialiseerd in oplossingen voor zakelijke dienstverleners. De opgedane proces / branche kennis wordt hier gecombineerd met ruim 15 jaar implementatie ervaring. Hierdoor zijn wij in staat om uw uitdagingen creatief het hoofd te bieden.