Exact Partners

Met ons Exact Partner netwerk kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Exact Partners

Iedere Exact partner is uniek en heeft haar eigen onderscheidend vermogen. Daarom voeren wij al vele jaren een partnerprogramma. Dit programma heeft onder meer als doel om u in contact te brengen met de juiste partner. Binnen dit programma onderscheiden we verschillende typen partners. Op basis van certificering, specialisme en regio kunt u de Exact partner vinden die u het beste kan begeleiding bij uw automatiseringsproces.PANGAEA Internet Marketing

PANGAEA Internet Marketing B.V. is een full service internet marketing bureau en heeft samen met de KMGroup kennis en ervaring van vrijwel alle aspecten van het internet om haar klanten succesvol te maken.
Xelion

Xelion

Xelion B.V. is in 1988 opgericht en heeft veel kennis van en ervaring in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke enterprise software op basis van het Xelion Business System. Daarnaast wordt het Xelion Phone System geleverd; een veelzijdige en betaalbare standaardoplossing voor bellen over IP met de mogelijkheid vast en mobiel te integreren en te communiceren vanaf de pc.