Welkom bij het overzicht van succesvolle Exact gebruikers

Misschien staat u straks ook hier?

Bekijk onze oplossingen »   Of neem contact op

Naturalis
Compliance en transparantie zijn voor ons van groot belang.

Afgelopen jaar kwamen 266.000 bezoekers naar het museum Naturalis dat planten, dieren, fossielen, gesteenten en mineralen huisvest in alle mogelijke variëteiten. Naturalis is onlangs gefuseerd in een nieuwe organisatie onder de naam NCB Naturalis.

NCB Naturalis, het Nederlands Centrum voor Biodiversiteit, is 28 januari 2010 opgericht als resultaat van de samenwerking tussen de Universiteit van Amsterdam (Zoölogisch Museum Amsterdam), de Universiteit Leiden en Wagening Universiteit en Researchcentrum (Nationaal Herbarium Nederland) en het Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis in Leiden. In NCB Naturalis worden de collecties van deze partners samengebracht tot een totaalcollectie van 37 miljoen objecten. NCB Naturalis behoort met deze collectie qua omvang tot de mondiale top vijf in het natuurhistorische domein.

Oude situatie

Door de fusie had NCB Naturalis behoefte aan software waarmee ze haar financiële administratie decentraal toegankelijk kon maken. Deze administratie moest uiteraard stabiliteit en zekerheid bieden en aansluiten bij de geldende voorschriften en richtlijnen.

De oplossing

Er wordt binnen NCB Naturalis momenteel naar volle tevredenheid gewerkt met de nieuwe webbased versie Exact Financials Enterprise. Op een beveiligde manier kunnen bepaalde externe partijen nu inzage krijgen in de financiële administratie. De stichting kan op regelmatige basis verantwoording afleggen over haar financiële inkomsten en uitgaven, adequaat budgetteren en projectresultaten beter voorspellen

De voordelen

  • Tijd- en plaatsonafhankelijk gegevens invoeren en raadplegen
  • Zicht op actuele stand van zaken
  • Niet meer handmatig overkloppen van gegevens
  • Adequaat budgetteren
  • Beter projectresultaten voorspellen