Welkom bij het overzicht van succesvolle Exact gebruikers

Misschien staat u straks ook hier?

Bekijk onze oplossingen »   Of neem contact op

De Kok Bouwgroep

“Risico’s worden vroegtijdig inzichtelijk en we zijn beter in staat om onze kosten te beheersen.”

De Kok Bouwgroep is een bouwbedrijf met 130 medewerkers en vestigingen in Bergen op Zoom en Breda. De Kok Bouwgroep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerespecteerde professionele onderneming met specifieke kennis, kunde en contacten. De Kok Bouwgroep initieert, bouwt en onderhoudt bouwwerken voor wonen, werken, onderwijs, zorg en recreatie. Hun slagkracht baseren zij op een ruime ervaring in projectmanagement, kostendeskundigheid, uitvoeringsdeskundigheid en het inkopen van specialistische diensten en producten.

Oude situatie

De Kok Bouwgroep was op zoek naar een software oplossing waarmee ze alle informatie op één centrale plaats kon opslaan en beschikbaar maken. Op die manier moest tijdsbesparing worden gerealiseerd en moesten de projectresultaten beter voorspelbaar worden. Zodoende kon men vervolgens de risico's beter beheersen en het serviceproces verbeteren.

De oplossing

De oplossing is uiteindelijk gevonden in Exact AEC, in combinatie met de financiële administratie van Exact Globe. Vanuit iedere invalshoek kan nu informatie worden geraadpleegd. Men maakt gebruik van intelligente rapportages en heeft zowel het sales proces als service proces kunnen stroomlijnen.

De voordelen

  • Stroomlijnen en integreren van processen
  • Eén bron van informatie
  • Snel informatie vinden
  • Sneller factureren
  • Grip op projecten; risico's sneller inzichtelijk
  • Klachten sneller opgelost