Welkom bij het overzicht van succesvolle Exact gebruikers

Misschien staat u straks ook hier?

Bekijk onze oplossingen »   Of neem contact op

Carmelcollege
Met Exact kunnen we vanuit een bovenschoolse administratie snel bewerkingen in meerdere administraties tegelijk uitvoeren.
De Stichting Carmelcollege bestaat uit 14 scholen (12 instellingen) voor bijzonder voortgezet onderwijs in Nederland. Op ruim 50 schoollocaties wordt een breed onderwijsaanbod verzorgd. Door deze veelheid aan schoollocaties waarborgen de instellingen een kleinschalige, veilige leeromgeving voor hun leerlingen. In totaal worden 35.000 leerlingen in hun leerproces begeleid door ruim 4.200 medewerkers.

Oude situatie

De Stichting Carmelcollege was op zoek naar een oplossing voor het effectief beheren van 42 administraties. Deze administraties moesten eenvoudig te consolideren zijn en bovendien was er behoefte aan intelligente rapportages.

De oplossing

De administraties zitten nu allemaal in dezelfde database. Ze worden centraal beheerd, maar zijn dankzij Exact Financials Enterprise wel decentraal benaderbaar via internet. Inkoopfacturen worden vanuit inkoopsysteem Basware automatisch geïmporteerd. Ook is er een koppeling met rapportagetool Business Objects.

De voordelen

  • Eenmalige invoer van gegevens
  • Alleen relevante info voor de medewerker
  • Efficiency en kostenbesparing
  • Inzicht in financiële planning