Welkom bij het overzicht van succesvolle Exact gebruikers

Misschien staat u straks ook hier?

Bekijk onze oplossingen »   Of neem contact op

Bloemendal Bouw

“Verschillen tussen de werkadministratie en financiële administratie komen niet meer voor.”

Bloemendal Bouw is gevestigd in Leusden en staat bekend als een innovatief bouwbedrijf dat garant staat voor kwaliteit en een uitstekende service. Kenmerkend aan de onderneming zijn de korte lijnen, een platte organisatie en het hanteren van goede kwaliteitscriteria. Afspraak is afspraak bij de vijftig medewerkers van Bloemendal Bouw die in hun dagelijkse werk gebruik maken van Exact programmatuur. Bloemendal Bouw gebruikt Exact Globe voor de financiële administratie en Exact AEC voor de werkadministratie. Bloemendal Bouw beschikt daarmee over een geïntegreerde totaaloplossing én over software die speciaal voor bouwbedrijven is ontwikkeld.

Oude situatie

Bloemendal Bouw had behoefte aan inzicht in de status van de verschillende werken. Men wilde eenvoudig calculaties en uittrekstaten kunnen opstellen, werken met actuele prijzen en zeker weten dat er binnen de organisatie maar één versie van de waarheid was.

De oplossing

In Exact AEC, in combinatie met Exact Globe, heeft men de oplossing gevonden. Werk- en financiële administratie lopen weer synchroon en men is continu op de hoogte van de voortgang en de planning. Tot volle tevredenheid wordt er gebruik gemaakt van het gebruiksvriendelijke calculatieprogramma in Exact AEC.

De voordelen

  • Grip op projecten
  • Korte inleertijden voor calculatoren en werkvoorbereiders
  • Geen dubbele invoer van gegevens; minder fouten
  • Geen pakken papier meer