Over Exact

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van onze werkzaamheden bij Exact. We herinneren ons eigen bescheiden begin in 1984 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler.

Download onze bedrijfsbrochure »

We begrijpen hoe u denkt, hoe u samenwerkt binnen het bedrijfsleven en welke structuur ervoor nodig is om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden we software-oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Met Exact heeft u de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor uw klanten en uiteindelijk uzelf te creëren. Van productie, groothandel en distributie tot zakelijke dienstverlening, in welke business u ook zit, wij helpen u groeien. Bezoek onze corporate website voor meer informatie.

Bezoek Exact

U bent van harte welkom op één van onze vestigingen.

Investor Relations

Wilt u meer informatie over investor relations? Of meer informatie op het gebied van perszaken. Bezoek dan de corporate website van Exact.

www.exact.com Investor relations Corporate social responsibility

Een carrière bij Exact

Bij Exact werken wereldwijd meer dan 1.900 getalenteerde professionals. Wil jij daar ook één van worden? Kijk dan op onze carrière website voor meer informatie en de laatste vacatures.

Lees meer