• Exact introduceert de Trainingsweek Financieel

  U profiteert nu van € 725,- korting

  Lees meer »

 • Incompany training bij Exact

  Training van een expert, gewoon op uw eigen werkplek!

  Lees meer »

 • Ervaren trainers

  Maak kennis met onze trainers

  Lees meer »

Cursussen en trainingen

Wilt u nog slimmer gebruik maken van uw Exact software? Profiteer dan van ons ruime aanbod aan trainingen. Exact heeft hier een uitgebreid en professioneel trainingscentrum voor ingericht.

De trainingen vinden plaats in kleine groepen, in een prettige en inspirerende sfeer. Hierbij wordt een actieve inbreng van de cursist verwacht. Dit is van essentieel belang om de training met succes te doorlopen. Uiteraard begeleiden de enthousiaste trainers u nauwgezet en met veel persoonlijke aandacht.

Ervaren trainers

Als trainingsteam van Exact, stellen wij onszelf graag aan u voor. Met ons vaste, gedreven team geven wij al jaren dagelijks training aan onze klanten op de Exact trainingslocaties in Utrecht, Delft Zwolle en Eindhoven.

Maak kennis met onze trainers!

Trainingsaanbod

Met ons ruime aanbod is er altijd wel een training die voor u van toepassing is. We bieden een serie trainingen voor Exact Globe en Exact Synergy en daarnaast een aantal algemene trainingen zoals de basis boekhoud training.

 

 

Klassikaal en Incompany

Naast alle klassikale trainingen is het volledige aanbod aan trainingen ook Incompany te volgen. We kunnen een training volledig op maat maken voor uw organisatie. Daarnaast is een aantal trainingen inmiddels digitaal te volgen.

Meer informatie over de werkwijze van exact met betrekking tot Incompany