Trainingen

Volg nu een training op uw eigen werkplek

Lees meer »

Exact Synergy

Structureer uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy Enterprise structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

Onderstaande Exact Synergy trainingen hebben wij voor u gepland. Heeft u vragen? Onze trainingsafdeling is te bereiken via 015 - 711 5100 , toets optie 4.

Prijs: € 730,00
Art.nr.: TES8
Gaat u zelf uw software implementeren dan hebben wij speciaal voor u verschillende Business Bootcamps van elk twee dagen. Met de Business Bootcamp Exact Synergy Enterprise (TES8) bent u binnen 2 dagen wegwijs in de CRM en HRM module van Exact Synergy Enterprise. De andere Business Bootcamps kunt u vinden onder de TAB verwante artikelen.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES5
Leer in 1 dag werken met de belangrijkste onderdelen van Exact Synergy Enterprise in de training Dagelijks gebruik in Exact Synergy Enterprise. U komt alles te weten over het aanmaken en opvragen van documenten, relaties en verzoeken. Ook ontdekt u hoe u alle informatiestromen eenvoudig kunt beheren.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TECK5
In deze specialisatietraining krijgt u informatie over de installatie en het technisch beheer van het pakket.
Prijs: € 1.230,00
Art.nr.: TES7
In deze basistraining leert u de opbouw en basiselementen van het pakket kennen en hoe u deze gegevens kunt gebruiken en inrichten.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES4
Leer uw verkopen te maximaliseren met beter relatiebeheer tijdens de training CRM in Exact Synergy Enterprise. In deze training leert u binnen 1 dag de klantgegevens van uw relaties te beheren en deze in te zetten voor commerciële acties. Zo kunt de software van Exact optimaal voor uw bedrijf inzetten.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES2
Ontdek alle ins & outs van het documentenbeheer met de training Digitaal Archief in Exact Synergy Enterprise. Binnen 1 dag leert u hoe u een documentstructuur op kunt zetten in onze bedrijfssoftware die helemaal past bij uw werkwijze en huisstijl.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES1
Krijg volledige controle op personeelsinformatie en HR-processen met de training HRM in Exact Synergy Enterprise. In 1 dag leert u de bedrijfssoftware in te richten en te beheren. Zo kunt u een gestroomlijnde personeelsadministratie neerzetten én beheren die past bij uw bedrijf.
Resultaten 1 - 7 van 7