• Exact introduceert de Trainingsweek Financieel

  U profiteert nu van € 725,- korting

  Lees meer »

 • Incompany training bij Exact

  Training van een expert, gewoon op uw eigen werkplek!

  Lees meer »

 • Ervaren trainers

  Maak kennis met onze trainers

  Lees meer »

Exact Synergy

Structureer uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

Onderstaande Exact Synergy trainingen hebben wij voor u gepland. Heeft u vragen? Onze trainingsafdeling is te bereiken via 015 - 711 5100 , toets optie 4.

Prijs: € 395,00
Art.nr.: TECK5
In deze specialisatietraining krijgt u informatie over de installatie en het technisch beheer van het pakket.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES200
Deze training is bedoeld voor klanten die met de Exact Synergy Enterprise PSA willen gaan werken. De Professional Services Automation (PSA) functionaliteit is speciaal ontworpen om projectgerichte organisaties een betere controle te geven over de projecten waaraan zij werken.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: TMSRS
In deze basistraining leert u rapporten maken met Microsoft SQL Reporting Services.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES4
Leer uw verkopen te maximaliseren met beter relatiebeheer tijdens de training CRM in Exact Synergy. In deze training leert u binnen 1 dag de klantgegevens van uw relaties te beheren en deze in te zetten voor commerciële acties. Zo kunt de software van Exact optimaal voor uw bedrijf inzetten.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES2
Ontdek alle ins & outs van het documentenbeheer met de training Digitaal Archief in Exact Synergy. Binnen 1 dag leert u hoe u een documentstructuur op kunt zetten in onze bedrijfssoftware die helemaal past bij uw werkwijze en huisstijl.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES1
Krijg volledige controle op personeelsinformatie en HR-processen met de training HRM in Exact Synergy. In 1 dag leert u de bedrijfssoftware in te richten en te beheren. Zo kunt u een gestroomlijnde personeelsadministratie neerzetten én beheren die past bij uw bedrijf.
Prijs: € 1.250,00
Art.nr.: TES8
Exact introduceert de Trainingsweek voor Exact Synergy gebruikers. De trainingen kunnen gevolgd worden door één of meerdere medewerkers. U kunt dit als organisatie flexibel inpassen.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TMSRS2
In deze verdiepingstraining u werken met de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft SQL Reporting Services.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES3
Volg de training Workflowmanagement in Exact Synergy en leer hoe u de werkstroom in kunt zetten voor een soepele opvolging en afhandeling van uw interne bedrijfsprocessen. Zo leert u onze bedrijfssoftware helemaal aan uw werkwijze aan te passen.
Resultaten 1 - 9 van 9