Trainingen

Volg nu een training op uw eigen werkplek

Lees meer »

Exact Globe

Uitgebreide en complete administratieve software

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces. Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie. Exact Globe administratieve software integreert alle verschillende administraties en automatiseert zo verbanden tussen afdelingen en vestigingen.

Heeft u vragen? Onze trainingsafdeling is te bereiken via 015 - 711 5100 , toets optie 4.

Prijs: € 730,00
Art.nr.: TBBH1
In deze basistraining (theorie, zonder pc) leert u de algemene beginselen en basisbegrippen van het boekhouden.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T2112
Ontdek hoe eenvoudig het btw-proces kan zijn met btw-afhandeling in Exact Globe Next. Met deze doeltreffende training leert u, in een halve dag, hoe u een btw-aangifte en ICP-aangifte maakt in de ERP software van Exact. Ook leert u hoe u het btw percentage van 19% kan converteren naar 21%.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T2110
Gaat u zelf uw software implementeren dan hebben wij speciaal voor u verschillende Business Bootcamps van elk twee dagen. Met de Business Bootcamp Financieel Exact Globe Next (T2110) bent u binnen 2 dagen wegwijs in de financiële administratie van de ERP software van Exact. De andere Business Bootcamps kunt u vinden onder de TAB verwante artikelen.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T3226
Gaat u zelf uw software implementeren dan hebben wij speciaal voor u verschillende Business Bootcamps van elk twee dagen. Met de Business Bootcamp Handel Exact Globe Next (T3226) bent u binnen 2 dagen wegwijs in order, offerte, factuur en prijzenbeheer in Exact Globe Next.
Prijs: € 150,00
Art.nr.: TLOI1
De invoering van SEPA gaat verder dan het aanpassen van bankrekeningnummers. Met deze online training krijgt u inzicht in de impact die invoering van SEPA op uw organisatie heeft en hoe u zich daar op het beste kunt voorbereiden.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T1103
In deze verdiepingstraining leert u de benodigde stappen om de financiële eindejaarsverwerking uit te voeren.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T1102
In deze verdiepingstraining leert u de benodigde stappen om de eindejaarsverwerking van de salarisadministratie uit te voeren.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: T2103
In deze specialisatietraining leert u betaalbestanden klaarzetten en bankafschriften importeren.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T3202
In deze specialisatietraining leert u het inkoopproces en voorraadbeheer gebruiken en inrichten.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TECK4
In deze specialisatietraining krijgt u informatie over de installatie en het technisch beheer van het pakket.
Resultaten 1 - 10 van 28