Trainingen

Volg nu een training op uw eigen werkplek

Lees meer »

Cursussen en trainingen

Met een training of cursus haalt u meer uit uw Exact software

Exact organiseert al jaren praktische trainingen en cursussen voor haar klanten. Deze trainingen stellen u in staat optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten van de software van Exact.

Kies hieronder uit een van onze producten waar u een training voor wilt volgen. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare cursussen. Door een training aan te klikken krijgt u meer informatie waarna u de training in het winkelmandje kunt plaatsen. Onze trainingsafdeling is te bereiken via 015 - 711 5100, toets optie 4

Prijs: € 730,00
Art.nr.: TBBH1
In deze basistraining (theorie, zonder pc) leert u de algemene beginselen en basisbegrippen van het boekhouden.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T2112
Ontdek hoe eenvoudig het btw-proces kan zijn met btw-afhandeling in Exact Globe Next. Met deze doeltreffende training leert u, in een halve dag, hoe u een btw-aangifte en ICP-aangifte maakt in de ERP software van Exact. Ook leert u hoe u het btw percentage van 19% kan converteren naar 21%.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES5
Leer in 1 dag werken met de belangrijkste onderdelen van Exact Synergy Enterprise in de training Dagelijks gebruik in Exact Synergy Enterprise. U komt alles te weten over het aanmaken en opvragen van documenten, relaties en verzoeken. Ook ontdekt u hoe u alle informatiestromen eenvoudig kunt beheren.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T1103
In deze verdiepingstraining leert u de benodigde stappen om de financiële eindejaarsverwerking uit te voeren.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T1102
In deze verdiepingstraining leert u de benodigde stappen om de eindejaarsverwerking van de salarisadministratie uit te voeren.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: T2103
In deze specialisatietraining leert u betaalbestanden klaarzetten en bankafschriften importeren.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T3202
In deze specialisatietraining leert u het inkoopproces en voorraadbeheer gebruiken en inrichten.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TECK4
In deze specialisatietraining krijgt u informatie over de installatie en het technisch beheer van het pakket.
Prijs: € 1.230,00
Art.nr.: TES7
In deze basistraining leert u de opbouw en basiselementen van het pakket kennen en hoe u deze gegevens kunt gebruiken en inrichten.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: T3214
Optimaliseer uw kennis van prijsbeheer in 1 dag door de training Prijsbeheer in Exact Globe Next te volgen. Speciaal voor iedereen die volledig op de hoogte wil zijn van het onderhouden van inkoopprijzen, verkoopprijzen en kortingen binnen de ERP software van Exact.
Resultaten 1 - 10 van 32