Software voor uw webwinkel

Makkelijk online ondernemen

Werk efficiënter en speel in op de wensen van uw klanten met de software van Exact. Hiermee koppelen internet ondernemers hun webwinkel aan hun online boekhouding of voorraad. Daarnaast hebben we speciaal voor de B2B sector een webshop die naadloos integreert met uw Exact software. Wel zo makkelijk!

Software voor internetondernemers

Dankzij onze nauwe samenwerking met gerenommeerde partners in de webwinkelsector, koppelen wij uw webwinkel aan uw boekhouding. Zo koppelt u al uw verkoopkanalen aan elkaar. Alle verkopen uit de webshop komen vervolgens samen in één administratie. Daardoor werkt u efficiënter, hoeft u nooit meer gegevens dubbel in te voeren en krijgt u glashelder inzicht in uw bedrijfsresultaten.

Dealer4Dealer is zo’n partner. Samen met deze toonaangevende webwinkel softwarespecialist, die een koppeling heeft gemaakt tussen het Magento e-Commerce platform en Exact Online, bieden we een online webwinkel totaaloplossing. Hiermee krijgt u één laaggeprijsd softwarepakket, van webwinkel tot boekhouding.

 • Webwinkel gekoppeld aan uw boekhouding
 • Boekhouding wordt direct bijgewerkt vanuit de webwinkel
 • Alle betalingen en cijfers slechts één keer invoeren
 • Al uw verkoopkanalen aan elkaar gekoppeld
 • Via internet altijd en overal inzicht in uw financiële administratie
 • Altijd glashelder inzicht in uw bedrijfsresultaten
 • Makkelijk online samenwerken met accountant

Ook controle van webwinkel tot boekhouding?

  Ontdek Exact Online Boekhouden
  Ontdek Exact Online Handel

  Exact Add-on's voor webwinkels

  Klik op het logo van onderstaande software partijen voor informatie over hun Add-on (koppeling) met Exact Online en een adviesgesprek of persoonlijke demo.

  Dealer4Dealer & Exact Online - controle van webwinkel tot boekhouding. Pangaea & Exact Online- controle van webwinkel tot boekhouding. Trancon & Exact Globe - controle van webwinkel tot boekhouding.

  Het beste van twee werelden

  U combineert in uw webwinkel specifieke software van onze selected partners in combinatie met Exact Online Boekhouden en desgewenst Exact Online Handel. U haalt met deze oplossing het beste van twee werelden in huis. U bent met uw webwinkel in 1 keer helemaal up-to-date op financieel en logistiek gebied. U vergroot uw online bereik en verkoopkansen. Daarbij stroomlijnt u de financiële en logistieke administratie en bespaart zo kostbare tijd en moeite. Zodra er innovaties zijn, krijgt u automatisch een update.

  Download de factsheet voor meer informatie over webwinkels en Exact Online

  Voorop met innovaties

  De ontwikkelingen gaan in alle branches snel, ook die van webwinkels. Daarom werkt Exact samen met gespecialiseerde partners uit verschillende segmenten. Er worden de laatste jaren in sneltreinvaart innovaties gedaan. U springt met de Exact Online oplossing voor webwinkels op deze rijdende trein. U krijgt automatisch een update wanneer er nieuwe software is. Bijvoorbeeld op het gebied van mobiel internet, koppelingen met logistieke partijen en betaalmethodieken. Zo loopt u moeiteloos voorop met innovaties.

  Download de factsheet voor meer informatie over webwinkels en Exact Online

  Beter bereikbaar en beheersbaar

  Met de webwinkeloplossing van onze selected partners vindt u de weg naar mobiele internetters. De groep mobiele gebruikers groeit spectaculair. Door uw webwinkel te koppelen met Facebook en Twitter bouwt u aan bereik. En populariteit, want u kunt aanbiedingen of acties online snel wereldkundig maken en verbinden aan de mogelijkheid direct te bestellen in uw webshop. U vergroot uw verkoopkansen. Met de Exact Online oplossing voor webwinkels vinden alle transacties automatisch hun weg in uw financiële administratie. Uw accountant kijkt desgewenst online mee. Heldere rapportages op allerlei gebied maken het mogelijk om uw webwinkel haarscherp in de gaten te houden. En desgewenst bij te sturen.

  Download de factsheet voor meer informatie over webwinkels en Exact Online

B2B E-Commerce Portal

24/7 de beste service

Ketenintegratie met u als leverancier

Zet binnen no-time uw eigen webshop op met de B2B E-Commerce Portal. Met deze webwinkel staat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, online klaar voor uw klanten. Het is volledig geïntegreerd met Exact Globe Next en Exact Synergy Enterprise. Daardoor werkt u efficiënt en biedt u de beste service voor uw klanten.

 • 24/7 de beste service
 • Veel minder administratie
 • Combineert webwinkel, voorraad en financiële administratie
 • Gestroomlijnd orderproces
 • Volledig geïntegreerd met Exact Globe en Exact Synergy Enterprise
 • Makkelijk aan te passen aan uw huisstijl

Meer weten? Bekijk dan de Exact B2B E-Commerce Portal video of ga voor de details naar de Exact B2B E-Commerce Portal pagina.