Exact Partners

Met ons Exact Partner netwerk kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Exact Partners

Iedere Exact partner is uniek en heeft haar eigen onderscheidend vermogen. Daarom voeren wij al vele jaren een partnerprogramma. Dit programma heeft onder meer als doel om u in contact te brengen met de juiste partner. Binnen dit programma onderscheiden we verschillende typen partners. Op basis van certificering, specialisme en regio kunt u de Exact partner vinden die u het beste kan begeleiding bij uw automatiseringsproces.MKB Brandstof

MKB Brandstof

Met de nationale tankpas van MKB Brandstof vervangt u al uw losse tankbonnen door één verzamelfactuur. Of u nu één auto heeft, of tien.
It's Us B.V.

It's Us B.V.

Met It’s Us heeft u één aanspreekpunt voor uw automatiseringsvraagstukken. Samen met u bepalen wij continu en proactief verbeteringsmogelijkheden. Uitgangspunt daarbij is niet in de eerste plaats het budget, maar de toegevoegde waarde van ICT voor uw organisatie.

Word Exact App Center Partner

Maak zelf een app en koppel uw eigen software of service aan de bedrijfssoftware van Exact. Hiermee kunt u duizenden bedrijven wereldwijd bereiken. Kies uw productlijn hieronder en meld u vervolgens aan.

Lees verder

Zoekt u een accountant of administratiekantoor?

Wij maken het u graag gemakkelijk. In dit overzicht vindt u snel een geschikt kantoor bij u in de buurt.

Lees verder »

Accountancy Cloudpartner

Wordt Accountancy Cloudpartner van Exact »

Exact Online voor het onderwijs

Exact Online maakt onderwijs voor scholen makkelijker dan ooit. Want onze bedrijfssoftware in de cloud is gratis educatief te gebruiken door alle onderwijsinstellingen.

Lees verder