Exact Partners

Met ons Exact Partner netwerk kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Exact Partners

Iedere Exact partner is uniek en heeft haar eigen onderscheidend vermogen. Daarom voeren wij al vele jaren een partnerprogramma. Dit programma heeft onder meer als doel om u in contact te brengen met de juiste partner. Binnen dit programma onderscheiden we verschillende typen partners. Op basis van certificering, specialisme en regio kunt u de Exact partner vinden die u het beste kan begeleiding bij uw automatiseringsproces.Optimizers BV

Optimizers BV

Optimizers is gespecialiseerd in handels- en productie logistiek, waarbij wij onze producten gebruiken om uw logistieke processen binnen Exact te optimaliseren. Wij ontwikkelden o.a.
  • App4Sales - dé mobile sales applicatie voor de iPad
  • Warpspeed - the next generation WMS
  • Exact EDI Gateway

Exact Maatwerk Solutions

Ook als het aankomt op specifieke automatisering is Exact uw partner. Als kenner van uw branche zoekt u de perfecte oplossing voor ieder bedrijfsproces. Maatwerk oplossingen zijn gebaseerd op standaard Exact software. De ontwikkeltijd is kort en daardoor financieel aantrekkelijk.

Word Exact App Center Partner

Maak zelf een app en koppel uw eigen software of service aan de bedrijfssoftware van Exact. Hiermee kunt u duizenden bedrijven wereldwijd bereiken. Kies uw productlijn hieronder en meld u vervolgens aan.

Lees verder

Zoekt u een accountant of administratiekantoor?

Wij maken het u graag gemakkelijk. In dit overzicht vindt u snel een geschikt kantoor bij u in de buurt.

Lees verder »

Accountancy Cloudpartner

Wordt Accountancy Cloudpartner van Exact »

Exact Online voor het onderwijs

Exact Online maakt onderwijs voor scholen makkelijker dan ooit. Want onze bedrijfssoftware in de cloud is gratis educatief te gebruiken door alle onderwijsinstellingen.

Lees verder