Exact Partners

Met ons Exact Partner netwerk kunnen wij u de beste begeleiding bieden.

Exact Partners

Iedere Exact partner is uniek en heeft haar eigen onderscheidend vermogen. Daarom voeren wij al vele jaren een partnerprogramma. Dit programma heeft onder meer als doel om u in contact te brengen met de juiste partner. Binnen dit programma onderscheiden we verschillende typen partners. Op basis van certificering, specialisme en regio kunt u de Exact partner vinden die u het beste kan begeleiding bij uw automatiseringsproces.Bijzen & Dekker B.V.

Bijzen & Dekker B.V.

Al ruim 17 jaar zijn wij een vertrouwde partner van Exact Software Nederland. In de regios Overijssel, Drenthe, Gelderland, Flevoland en Utrecht zijn wij dé gesprekpartner voor bedrijfsoplossingen.
Dealer4Dealer

Dealer4Dealer

Dealer4Dealer is dé e-commerce backoffice specialist voor Exact Software. Zo is Dealer4Dealer de bouwer van de koppelingen tussen Magento en Exact Globe (Next) en Magento en Exact Online. Verder hebben we de Exact Online Aflettermodule en de Exact Globe (Next) Aflettermodule ontwikkeld en zijn we leverancier van de B2B portal.

Word Exact App Center Partner

Maak zelf een app en koppel uw eigen software of service aan de bedrijfssoftware van Exact. Hiermee kunt u duizenden bedrijven wereldwijd bereiken. Kies uw productlijn hieronder en meld u vervolgens aan.

Lees verder

Zoekt u een accountant of administratiekantoor?

Wij maken het u graag gemakkelijk. In dit overzicht vindt u snel een geschikt kantoor bij u in de buurt.

Lees verder »

Accountancy Cloudpartner

Wordt Accountancy Cloudpartner van Exact »

Exact Online voor het onderwijs

Exact Online maakt onderwijs voor scholen makkelijker dan ooit. Want onze bedrijfssoftware in de cloud is gratis educatief te gebruiken door alle onderwijsinstellingen.

Lees verder