Trainingen

Volg nu een training op uw eigen werkplek

Lees meer »

Exact Business School

Via de Exact Business School kunt u als partner van Exact deelnemen aan de volgende certificeringstrajecten van Exact: Basis Certificering, Gold Certificering en Expert Certificering.

Basis Certificering:

Productkennis Marktkennis Vaardigheden
  • EBS008 - Installatie & Technischbeheer
  • EBS017 - Sales & Exact (Basis)

Voor de trainingen van Marktkennis & Vaardigheden geldt een aanwezigheidsverplichting. Toevoeging op Vaardigheden: EBS008 is voor functie Support/Consultant en EBS017 is voor functie Sales.

Gold Certificering:

Productkennis Marktkennis Vaardigheden

Voor de kolom Marktkennis & Vaardigheden geldt een aanwezigheidsverplichting. Toevoeging op kolom Vaardigheden: EBS1800 is voor functie Support/Consultant en EBS017V is voor functie Sales.

Expert Certificering:

Overige Exact Business School Trainingen:

Prijs: € 790,00
Art.nr.: EBS1800
De leerdoelen van deze training zijn onder andere het kunnen communiceren op seniore wijze, het kunnen wisselen van interventie niveau en het kunnen doorvragen naar motieven van vragen. De training stelt cursisten tevens in staat om hun kennis, kunde, vaardigheden en hun overtuigingen op elkaar af te laten stemmen en samen te laten werken. Deze training wordt gehouden door Cornelie Meijnen
Prijs: € 395,00
Art.nr.: EBS200
Deze training is bedoeld voor partners die met de Exact Event Manager Events willen gaan maken. Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod: de installatie en inrichting van de Exact Event Manager, en verschillende Events maken, onderhouden en testen.
Art.nr.: EBS002
Deze training is online beschikbaar op de Reseller Portal van Exact zie document 22.303.224 Neem de training Inkoop en Ontvangsten door in Exact Globe Next en maak uzelf de logistieke processen van onze ERP software in 1 dag eigen. Ontdek hoe u opgedane kennis optimaal in kunt zetten om klanten te adviseren over het opzetten en onderhouden van hun logistieke administratie. Het examen voor deze training kost € 200 en is aan te vragen via artikel TEXS2.
Art.nr.: EBS001
Deze training is online beschikbaar op de Reseller Portal van Exact zie document 22.303.224 Vergroot uw inzicht in de inrichting van en de financiële processen binnen onze ERP software. In de training Inrichting en Financieel in Exact Globe Next doet u alle kennis op om klanten goed te begeleiden bij het inrichten en onderhouden van hun financiële administratie. Het examen voor deze training kost € 200 en is aan te vragen via artikel TEXS2.
Prijs: € 800,00
Art.nr.: EBS006
Volg de Key user training Exact Synergy Enterprise en leer alle ins & outs van deze veelzijdige bedrijfssoftware. Alles wat u moet weten over zowel de inrichting als het gebruik ervan, komt in deze training ruim aan bod.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: EBS015M
Volg de training Marktkennis gold CRM en u bent binnen 1 dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van CRM. Zo hebt u de kennis in huis om uw klanten optimaal te begeleiden bij hun relatiebeheer.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: EBS012M
Volg de training Marktkennis gold financieel en krijg volledig inzicht in het financieel management van vandaag de dag. U ontdekt onder meer welke actuele ontwikkelingen de trend zetten. Zo brengt u in 1 dag uw kennis op peil en kunt u uw klanten optimaal bijstaan.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: EBS014M
Volg de training Marktkennis gold HRM en u bent binnen 1 dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van HRM. Zo hebt u de kennis in huis om uw klanten optimaal te begeleiden bij het beheren van hun HR-processen.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: EBS013M
Volg de training Marktkennis gold logistiek en u bent binnen 1 dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de logistiek. Zo hebt u de kennis in huis om uw klanten optimaal te begeleiden bij het beheren van hun logistieke processen.
Art.nr.: EBS005
Deze training is online beschikbaar op de Reseller Portal van Exact zie document 22.303.224 Duik in de productie-administratie van onze ERP software en volg de training Productie in Exact Globe Next. Binnen 1 dag weet u hoe u het productieproces in elkaar steekt en kunt u klanten effectief begeleiden bij het inrichten en onderhouden van de productie-administratie in Exact Globe Next. Het examen voor deze training kost € 200 en is aan te vragen via artikel TEXS2.
Resultaten 1 - 10 van 38