Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • Nieuwe scan cockpit
  Binnenkort lanceren we een vernieuwde en revolutionaire scan cockpit in Exact Online. Dit is het resultaat van een nauwe samenwerking met het Exact Online Accountancy innovatiepanel in de afgelopen maanden. Wat er nieuw is? Lees verder...
 • Vernieuwde iPad App Exact Online Starter
  Heeft u de nieuwe Exact Online Starter iPad app al geüpload in de App Store? Dan kunt u nu profiteren van de volgende innovaties. De vernieuwde iPad App is beschikbaar in de App Store voor alle gebruikers van Exact Online Starter.
 • Diepte-investering in Accountancy
  De accountancybranche is in beweging – en Exact merkt dat ook. Daarom hebben we besloten om juist nu extra te investeren in onze accountancy-producten én activiteiten.
 • App nummer 100!
  Op 30 oktober hebben we de honderdste app mogen verwelkomen in ons App Center. Dat betekent dat het aantal apps sinds vorig jaar is verdubbeld!
 • Exact benoemt JOINSON&SPICE tot meest vooruitstrevende accountant van 2014
  Bevlogen accountant is unanieme winnaar Cloud Accountant Award
 • Apax biedt op Exact: what’s next?
  Zoals u misschien weet, heeft Exact een overnamebod ontvangen van Eiger Acquisition, onderdeel van Apax Partners, een wereldwijd opererende investeringsmaatschappij. Lees hier wat dit voor u betekent.
 • Nieuwe functies in Exact Online Starter
  De afgelopen maanden zijn in Exact Online Starter een aantal innovaties doorgevoerd. Maak nu kennis met de nieuwe functies!

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.