Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • Accountancy Programma: nieuwe training
  Voor Exact is de accountant altijd al belangrijk geweest. Daarom is het Exact Online Accountancy Programma opgezet: hoe meer de accountant weet, hoe beter hij zijn klant helpt.
 • Klanten aansluiten nu nog makkelijker
  Wilt u online samenwerken met meer van uw klanten? Dan hebben we goed nieuws voor u!
 • Nieuw invoerscherm voor in- en verkoopboekingen
  Maakt u regelmatig in- en verkoopboekingen in Exact Online Boekhouden? Op dit moment werken we aan een verbeterde versie van het invoerscherm voor uw inkoop- en verkoopboekingen. Dit nieuwe scherm is nu al beschikbaar via Exact Online Early Access.
 • Nu ook via de app: slim samenwerken met uw klant
  Slim samenwerken met je klant kan nu nog eenvoudiger met de vernieuwde iPad App voor Exact Online Starter. Hoe? Lees verder...
 • Slim samenwerken met uw accountant
  U bent als ondernemer gefocust op uw business. U doet waar u goed in bent en heeft daar uw handen vol aan. Daarnaast voert u uw administratie in Exact Online. Belangrijk, want die geeft u inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming.
 • Send & Track voor Factureren met Exact Online
  Facturen: u maakt ze misschien dagelijks. Na het mailen (en soms nog posten) volgt het proces dat ertoe moet leiden dat u uw geld ontvangt. Maar dat gaat niet altijd soepel. Met Send & Track wordt dat een stuk makkelijker.
 • Exact Online steekt over naar de VS
  Het zal u ongetwijfeld bekend zijn dat Exact Online internationaal opereert. Exact Online voor Handel en Productie waren al beschikbaar in de VS en nu komen ook Exact Online voor Boekhouden, Accountancy en Project Management erbij.

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.