Nieuws

 • FUEL 5 is uit, boordevol inspiratie over internationaal ondernemen!

  Hij is er weer; de nieuwe FUEL, het magazine van Exact. Deze editie staat volledig in het teken van Internationaal Ondernemen en staat boordevol inspirerende interviews, klantcases, tips & tricks en andere interessante artikelen. Lees hem nu! Zo is er een artikel met Almar Holtz van 2theloo, in februari 2011 opende hij met zijn bedrijf de eerste ‘toiletervaring’ in de Amsterdamse Kalverstraat; inmiddels zit deze onderneming in 16 landen. Verder is er een interview met Hans Bos,...
 • Accountancy Programma: nieuwe training

  Voor Exact is de accountant altijd al belangrijk geweest. Daarom is het Exact Online Accountancy Programma opgezet: hoe meer de accountant weet, hoe beter hij zijn klant helpt.
 • Klanten aansluiten nu nog makkelijker

  Wilt u online samenwerken met meer van uw klanten? Dan hebben we goed nieuws voor u!
 • Nieuw invoerscherm voor in- en verkoopboekingen

  Maakt u regelmatig in- en verkoopboekingen in Exact Online Boekhouden? Op dit moment werken we aan een verbeterde versie van het invoerscherm voor uw inkoop- en verkoopboekingen. Dit nieuwe scherm is nu al beschikbaar via Exact Online Early Access.
 • Nu ook via de app: slim samenwerken met uw klant

  Slim samenwerken met je klant kan nu nog eenvoudiger met de vernieuwde iPad App voor Exact Online Starter. Hoe? Lees verder...
 • Slim samenwerken met uw accountant

  U bent als ondernemer gefocust op uw business. U doet waar u goed in bent en heeft daar uw handen vol aan. Daarnaast voert u uw administratie in Exact Online. Belangrijk, want die geeft u inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming.
 • Send & Track voor Factureren met Exact Online

  Facturen: u maakt ze misschien dagelijks. Na het mailen (en soms nog posten) volgt het proces dat ertoe moet leiden dat u uw geld ontvangt. Maar dat gaat niet altijd soepel. Met Send & Track wordt dat een stuk makkelijker.

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.