Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • A.B. Software & Consultancy wint Exact Partner van het Jaar Award 2014

  Delft, 20 maart 2015 - A.B. Software & Consultancy heeft donderdag de Exact Partner van het Jaar 2014 Award gewonnen. Het is voor de tweede keer dat het bedrijf deze award in de wacht sleept, in 2012 stonden zij ook al als

  ...
 • Nieuw: E-learning Exact Online
  Sinds enkele maanden zijn diverse trainingen ook in e-learning formaat beschikbaar. U kunt vanaf heden kiezen voor een nieuwe training : 'e-learning Basis Boekhouden, over de basisprincipes van boekhouden'.
 • Bent u de volgende starterscoach?
  Nieuwe ondernemers hebben hulp nodig. In ieder geval van een administratiekantoor of accountant. Die vinden ze op vele manieren, bijvoorbeeld via het Exact Online Accountancy Center. Maar sinds kort ook via starteenbedrijf.nl.
 • Scan cockpit: nieuwe mogelijkheden
  Binnenkort wordt de vernieuwde en revolutionaire scan cockpit gelanceerd. De cockpit, die in samenwerking met het Exact Online Accountancy innovatiepanel is ontwikkeld, is afgelopen maanden ook al getest in controlled release.
 • Modern en snel factureren
  Verzendt en ontvangt u ook stapels facturen per post? Dat kost een hoop papier, verzendkosten en tijd – die u net zo goed kunt besparen.
 • Nog efficiënter boekhouden? Gebruik Scan & Herken!
  Blijven uw administratieve taken zich ophopen? Blijft uw boekhouding onnodig lang liggen? Dat kunt u makkelijk veranderen met Scan & Herken.
 • Nog efficiënter boekhouden? Gebruik Scan & Herken
  Natuurlijk heeft u het boekhoudproces zo efficiënt mogelijk ingericht – voor uw klanten en voor uzelf. Toch ontsnappen veel accountants niet aan de kwartaalpieken. Dat kan anders: en wel door gebruik te maken van Scan & Herken.

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.