Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Hein Brockhoff gekozen tot ‘CEO van het Jaar’

Delft, 6 oktober 2011 –Hein Brockhoff, Managing Director Exact Benelux, is tijdens het jaarlijkse gala van de Computable Awards gekozen tot ‘CEO van het Jaar’. Brockhoff, sinds deze week in dienst bij Exact, heeft deze prijs verdiend vanwege zijn jarenlange inzet als CEO voor ADP, wereldwijd marktleider in geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking, personeels- en excassoadministratie en HR-vraagstukken.

De jury looft Brockhoff voor zijn rol als continue factor achter de gestage groei van ADP sinds zijn aantreden als CEO in 2000: “Brockhoff bewijst dat een CEO succesvol kan zijn en kan blijven gedurende een langere termijn.”

Brockhoff: “Ik was al enorm blij verrast toen de vakjury mij nomineerde voor de titel ‘CEO van het Jaar’ en zie het als een blijk van waardering voor mijn prestaties. Wanneer je dan de titel daadwerkelijk in de wacht sleept, is dat des te leuker. Inmiddels ben ik gestart bij Exact. Hier zal ik mijn motto ‘business fun’ op dezelfde manier uitdragen en samen met het team het succes van Exact  verder uitbouwen.”

Léon Vergnes, CEO van ADP, reageert: “De uitverkiezing van Hein als ‘CEO van het Jaar’ is natuurlijk een mooie start in zijn nieuwe functie, maar vooral  een prachtige bekroning van zijn loopbaan bij ADP. Hein was vanaf 2000 directeur van ADP Nederland BV en succesvol op alle fronten. Hij liet onze  organisatie groeien in economische moeilijke tijden en deed succesvolle acquisities waardoor ADP een vooraanstaande positie in de markt voor payroll en HR wist te bereiken en te behouden. Last but not least, is Hein een gedreven manager én betrokken collega. We wensen hem veel business fun met zijn titel!”

Max Timmer, CEO van Exact: “Exact is er trots op de ‘CEO van het Jaar’ aan boord te hebben. Voor ons is deze prijs een bevestiging van het wederzijdse gevoel van vertrouwen dat gegroeid is tijdens de gesprekken met Hein afgelopen zomer. Hoewel Hein pas afgelopen maandag bij Exact is gestart, gaan wij er vanuit dat hij ook bij Exact lange tijd succesvol zal zijn.”