Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Exact en partners combineren krachten voor Alpe d’HuZes

Delft, 21 december 2012 – Exact ondersteunt ook in 2013 stichting Alpe d’HuZes. Een team van Exact-medewerkers en een team bestaande uit partners van de softwareleverancier gaan de strijd aan met de elementen op de ‘Nederlandse’ berg. Als team en individueel proberen zij zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen om Stichting Alpe d’HuZes en haar doelstellingen te ondersteunen.

Erik van der Meijden, CEO van Exact, en Johan van der Waal, voorzitter Stichting Alpe d’HuZes, hebben hun handtekening gezet onder de overeenkomst die deelname officieel maakt. Van der Waal hierover: “Het is mooi dat we een vervolg kunnen geven aan de samenwerking die het afgelopen jaar is gestart.” 

Erik van der Meijden: “Helaas komt vrijwel iedereen direct of indirect in aanraking met de verschrikkelijke ziekte kanker. Stichting Alpe d’HuZes weet op een indringende manier mensen te verenigen en zorgt ervoor dat al het geld voor kankerbestrijding dat via hen wordt ingezameld op een goede en verantwoorde manier wordt besteed. Daar kun je als persoon en als bedrijf alleen maar veel respect voor hebben.”

Links Johan van der Waal, rechts Erik van der Meijden