Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Nieuwe CRM-functionaliteit Exact Online beschikbaar

Delft, 6 december 2012 - De nieuwe Customer Relationship Management (CRM)-functionaliteit in Exact Online is sinds vandaag algemeen beschikbaar. Hiermee is het eenvoudig om contactbeheer en verkoopactiviteiten te verbeteren.

Met CRM in Exact Online wordt het beheer van contactinformatie eenduidig. Daarnaast zijn verkoopkansen inzichtelijk, offertes eenvoudig te genereren en is de verwachte maandelijkse omzet bekend. Dankzij toegang tot sociale media en mobiele toepassingen ontstaat meer inzicht in klanten en zijn relatiegegevens altijd bij de hand.

Video’s
Bekijk de productvideo van CRM in Exact Online en de referentvideo van het bedrijf WellVit, een van de eerste gebruikers.

Geïntegreerd in Exact Online
CRM is onderdeel van Exact Online Boekhouden, Exact Online Uren & Facturen, Exact Online Handel en Exact Online Productie en sluit daarmee naadloos aan op financiën, logistiek en uren- of productie-administratie. Dit geeft meer inzicht in de verkoopstatus, financiën, logistiek of projecten bij de klant, en leidt tot tijdsbesparing, efficiënter werken en betere inzichten.


Gebruikers van Exact Online Boekhouden, Exact Online Uren & Facturen, Exact Online Handel en Exact Online Productie krijgen binnen hun huidige abonnement kosteloos de beschikking over de nieuwe CRM-functionaliteit.