Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Exact is 'ICT leverancier van het Jaar voor het MKB'

Delft, 5 oktober 2012 - Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Computable Awards, is Exact onderscheiden met de award voor 'Beste ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB'. Het Exact Online-portfolio is bij de jury dusdanig opgevallen dat ze Exact deze titel heeft toegekend. Namens Exact nam Erik van der Meijden (CEO) de Computable Award in ontvangst tijdens een galadiner in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Bij de nominatie schreef de jury: "In 2011 heeft Exact Online een enorme stimulans gekregen. Het is een SaaS-product waarmee de ondernemer zijn administratieve werkzaamheden kan verrichten. Een intermediair kan meekijken en meehelpen. Het is een zakelijke dienstverlenings- en accountantsoplossing in de cloud met innovatieve technieken als bankintegratie, scan en herken en elektronisch factureren. Het Exact Online-product wordt doorontwikkeld met brancheoplossingen voor handel en professionele dienstverlening. Het heeft een hoog ambitieniveau om nu ook met oplossingen te komen voor bijvoorbeeld productiebedrijven."

"Exact laat volgens de jury zien dat het begrijpt waar het mkb behoefte aan heeft: cloud-oplossingen die werken en simpel te gebruiken zijn. Bovendien stellen de Exact-producten de ondernemer in staat om de ‘server onder het bureau' daadwerkelijk de deur uit te doen. Exact heeft in het verleden laten zien dat doorontwikkeling van producten op een gefocuste manier gebeurt. Als dat met de SaaS-oplossingen ook gebeurt, ziet de jury goede toekomstmogelijkheden."