Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed..

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • Werkkosten overzicht en btw grootboekkaarten
  Iedere week worden er verbeteringen aangebracht in Exact Online. Onlangs zijn 2 duidelijke wensen in vervulling gegaan. U leest er hieronder meer over.
 • Nieuwe financiële cockpit: wat u moet weten
  De nieuwe financiële cockpit in Exact Online is nu beschikbaar voor alle gebruikers. Gebruikers van Exact Online Boekhouden die eind november met Exact Online gestart zijn, werken er al enige tijd mee. En nu kan iedereen ermee aan de slag!
 • A.B. Software & Consultancy wint Exact Partner van het Jaar Award 2014

  Delft, 20 maart 2015 - A.B. Software & Consultancy heeft donderdag de Exact Partner van het Jaar 2014 Award gewonnen. Het is voor de tweede keer dat het bedrijf deze award in de wacht sleept, in 2012 stonden zij ook al als

  ...
 • Nieuw: E-learning Exact Online
  Sinds enkele maanden zijn diverse trainingen ook in e-learning formaat beschikbaar. U kunt vanaf heden kiezen voor een nieuwe training : 'e-learning Basis Boekhouden, over de basisprincipes van boekhouden'.
 • Bent u de volgende starterscoach?
  Nieuwe ondernemers hebben hulp nodig. In ieder geval van een administratiekantoor of accountant. Die vinden ze op vele manieren, bijvoorbeeld via het Exact Online Accountancy Center. Maar sinds kort ook via starteenbedrijf.nl.
 • Scan cockpit: nieuwe mogelijkheden
  Binnenkort wordt de vernieuwde en revolutionaire scan cockpit gelanceerd. De cockpit, die in samenwerking met het Exact Online Accountancy innovatiepanel is ontwikkeld, is afgelopen maanden ook al getest in controlled release.
 • Modern en snel factureren
  Verzendt en ontvangt u ook stapels facturen per post? Dat kost een hoop papier, verzendkosten en tijd – die u net zo goed kunt besparen.

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.