Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed..

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • Hulp in Exact Online nodig? Gebruik de F1-toets!
  Via ‘Vraagteken > Exact Online Help Center’ vindt u onze helpdocumentatie over Exact Online. Maar u kunt ook rechtstreeks vanuit de pagina waar u vragen over heeft naar het helpdocument – met 1 druk op de F1-toets.
 • Upload uw documenten via de Exact Online Apps
  Wilt u uw documenten graag eenvoudig, snel en overal kunnen uploaden in hun administratie? En ze meteen veilig en centraal bewaren? Vanaf nu kunt u verschillende soorten documenten ook onderweg uploaden in Exact Online.
 • Exact Online op vakbeurzen TIV en ICT & Logistiek
  Van 2 tot 4 september zijn zij aanwezig op de Technische Industriële Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. U kunt dan bij hen terecht voor advies en demo's van onze branche-specifieke pakketten. Wilt u erheen? Bestel hier uw gratis toegangsbewijs!
 • Nieuw in Exact Online
  Stuurt u uw klanten periodieke facturen voor bijvoorbeeld onderhouds- of service contracten, online diensten, of lidmaatschappen? Dan kunt u direct aan de slag met de vernieuwde mogelijkheden om abonnementen te beheren en te factureren in Exact...
 • Vernieuwingen Exact Online Starter
  Er is deze zomer weer een aantal interessante vernieuwingen voor Exact Online Starter beschikbaar. We zetten alle innovaties van de afgelopen paar weken voor u op een rij.
 • Vernieuwingen in Exact Online Salaris
  Exact Online Salaris introduceert twee vernieuwingen: de Salariscockpit voor ondernemers en het standenregister voor controle op de salarisverwerking. Zo krijgt u nog meer grip op uw salarisverwerking en verbetert u de samenwerking met uw klanten.
 • Nieuw App Center
  Onlangs is het nieuwe Exact Online App Center gelanceerd. Het zoeken naar een nieuwe app is daarmee een stuk gemakkelijker geworden.

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.