Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed..

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

 • FUEL 5 is uit, boordevol inspiratie over internationaal ondernemen!

  Hij is er weer; de nieuwe FUEL, het magazine van Exact. Deze editie staat volledig in het teken van Internationaal Ondernemen en staat boordevol inspirerende interviews, klantcases, tips & tricks en andere interessante artikelen. Lees hem...
 • Accountancy Programma: nieuwe training

  Voor Exact is de accountant altijd al belangrijk geweest. Daarom is het Exact Online Accountancy Programma opgezet: hoe meer de accountant weet, hoe beter hij zijn klant helpt.
 • Klanten aansluiten nu nog makkelijker

  Wilt u online samenwerken met meer van uw klanten? Dan hebben we goed nieuws voor u!
 • Nieuw invoerscherm voor in- en verkoopboekingen

  Maakt u regelmatig in- en verkoopboekingen in Exact Online Boekhouden? Op dit moment werken we aan een verbeterde versie van het invoerscherm voor uw inkoop- en verkoopboekingen. Dit nieuwe scherm is nu al beschikbaar via Exact Online Early Access.
 • Nu ook via de app: slim samenwerken met uw klant

  Slim samenwerken met je klant kan nu nog eenvoudiger met de vernieuwde iPad App voor Exact Online Starter. Hoe? Lees verder...
 • Slim samenwerken met uw accountant

  U bent als ondernemer gefocust op uw business. U doet waar u goed in bent en heeft daar uw handen vol aan. Daarnaast voert u uw administratie in Exact Online. Belangrijk, want die geeft u inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming.
 • Send & Track voor Factureren met Exact Online

  Facturen: u maakt ze misschien dagelijks. Na het mailen (en soms nog posten) volgt het proces dat ertoe moet leiden dat u uw geld ontvangt. Maar dat gaat niet altijd soepel. Met Send & Track wordt dat een stuk makkelijker.

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.