Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed..

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • Scan & Herken: helemaal vernieuwd
  Afgelopen maanden hebben we –in nauwe samenwerking met het Exact Online Accountancy innovatiepanel– druk gewerkt aan een vernieuwde en revolutionaire scan cockpit binnen Exact Online.
 • Met welke app haalt u meer uit Exact Online?
  In de laatste maanden is er weer een reeks nieuwe apps bijgekomen in het Exact Online App Center. Veel daarvan helpen u om nóg meer uit Exact Online Accountancy te halen. Hier een selectie van enkele interessante apps voor accountants.
 • De WKR wordt verplicht: bent u voorbereid?
  Vanaf 1 januari 2015 is de werkkostenregeling verplicht. Maar bent u er al klaar voor?
 • Innovaties & meer op Exact Live 2014
  Met nog 36 dagen op de teller komt Exact Live 2014 al snel dichtbij! Een goede reden om het dagprogramma en de vele mogelijkheden op de beursvloer door te nemen.
 • Nieuw: Exact Online Accountancy Programma
  Exact Cloud Solutions heeft deze week een geheel vernieuwd accountancy partner programma geïntroduceerd.
 • Nieuw: E-learning Exact Online
  We zijn blij u te vertellen dat ons eerste e-learning programma beschikbaar is! Dat betekent dat u vanaf nu kunt kiezen of u onze training 'Aan de slag met Exact Online' klassikaal volgt of thuis vanaf uw eigen computer.
 • Exact Live 2014: laat u inspireren
  Heeft u zich al ingeschreven voor het grootste business software event van Nederland? Exact Live 2014 is de plek waar veranderingen en initiatieven ontstaan. Met inspirerende topsprekers die allemaal in staat zijn om (denk)processen op gang te...

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.