Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed..

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • Exact maakt 10 Cloud Accountant Award-kanshebbers bekend
  Recordaantal inzendingen doordat ondernemers voor het eerst zelf hun accountant aandragen
 • Meer succes voor productiebedrijven
  Heeft u een productiebedrijf? Dan weet u dat reputatie in uw business ontzettend belangrijk is. En een goede reputatie krijgt en behoudt u natuurlijk door tevreden klanten.
 • Nieuwe App: WordPress WooCommerce
  WordPress Webshops is op het gebied van webshops een van de meest gebruiksvriendelijke en snelst groeiende platforms ter wereld – steeds meer ondernemers werken er mee. Voor hen is er nu ook een koppeling beschikbaar met Exact Online.
 • Early Access: invoerscherm en financiële cockpit
  Met Early Access in Exact Online kunt u nieuwe verbeteringen aan- of uitzetten om ze als eerste uit te proberen. Inmiddels worden er via Early Access – in fases – twee vernieuwingen geïntroduceerd: de financiële cockpit en een nieuw invoerscherm.
 • Exact Online Starter: innovaties
  Er zijn weer veel innovaties voor Exact Online Starter. Zo wordt het voor uw klant nog eenvoudiger om online zaken te doen via onze vernieuwde Exact Online voor iPad App. We zetten alle innovaties van de afgelopen paar weken voor u op een rij.
 • Uw e-commerce op orde
  E-commerce is een enorme groeimarkt. Veel ondernemers en groothandelaren kiezen ervoor, hun producten rechtstreeks via het internet aan te bieden. Denken uw klanten er ook over om een webshop te lanceren? Of hebben zij er al een, maar kan die...
 • Bezoek het nieuwe App Center
  Onlangs is het nieuwe Exact Online App Center gelanceerd. Het zoeken naar een nieuwe app is daarmee een stuk gemakkelijker geworden.

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.