Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed..

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • Exact Online steekt over naar de VS
  Het zal u ongetwijfeld bekend zijn dat Exact Online internationaal opereert. Exact Online voor Handel en Productie waren al beschikbaar in de VS en nu komen ook Exact Online voor Boekhouden, Accountancy en Project Management erbij.
 • Kost uw boekhouding nog steeds te veel tijd?
  Daar valt iets aan te doen. Misschien heeft u genoeg van bankafschriften invoeren. Of wilt u uw facturatie slimmer regelen? Uw tijd niet meer besteden aan het inboeken van inkoopfacturen?
 • Exact Online Accountancy spreidt haar vleugels
  Het zal u ongetwijfeld bekend zijn dat Exact Online internationaal opereert. Midden 2015 maakt Exact Online Accountancy de grote oversteek naar de Verenigde Staten.
 • Einde aan dubbele controles door diepere integratie CaseWare en Exact Online
  Misschien gebruikt u ‘m al: de CaseWare Connector. Handig, want daarmee gaat de uitwisseling van gegevens tussen Exact Online en CaseWare Working Papers eigenlijk vanzelf. Daar komt nu een vervolg op door de samenwerking tussen Exact Online en...
 • Werkkosten overzicht en btw grootboekkaarten
  Iedere week worden er verbeteringen aangebracht in Exact Online. Onlangs zijn 2 duidelijke wensen in vervulling gegaan. U leest er hieronder meer over.
 • Nieuwe financiële cockpit: wat u moet weten
  De nieuwe financiële cockpit in Exact Online is nu beschikbaar voor alle gebruikers. Gebruikers van Exact Online Boekhouden die eind november met Exact Online gestart zijn, werken er al enige tijd mee. En nu kan iedereen ermee aan de slag!
 • A.B. Software & Consultancy wint Exact Partner van het Jaar Award 2014

  Delft, 20 maart 2015 - A.B. Software & Consultancy heeft donderdag de Exact Partner van het Jaar 2014 Award gewonnen. Het is voor de tweede keer dat het bedrijf deze award in de wacht sleept, in 2012 stonden zij ook al als

  ...

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.