Over Exact | Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed..

Klik hier voor een overzicht van onze persberichten.

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten van Exact en onze oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwsberichten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (e-mail) of RSS feed.
 • Apax biedt op Exact: what’s next?
  Zoals u misschien weet, heeft Exact een overnamebod ontvangen van Eiger Acquisition, onderdeel van Apax Partners, een wereldwijd opererende investeringsmaatschappij. Lees hier wat dit voor u betekent.
 • Nieuwe functies in Exact Online Starter
  De afgelopen maanden zijn in Exact Online Starter een aantal innovaties doorgevoerd. Maak nu kennis met de nieuwe functies!
 • Nieuw: E-learning Exact Online voor uw klanten
  Laat uw klanten succesvol starten met Exact Online. De e-learning trainingen Aan de slag met Exact Online Basis en Exact Online Facturatie kunnen klassikaal of thuis vanachter de eigen computer worden gevolgd. Een goed begin...
 • Vernieuwde scan cockpit in Exact Online!
  In nauwe samenwerking met het Exact Online Accountancy innovatiepanel is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een vernieuwde en revolutionaire scan cockpit in Exact Online.
 • Slimme marketinglijsten met CRM
  Maak beter gebruik van uw klantgegevens door het gebruik van slimme marketinglijsten. Met CRM in Exact Online stelt u deze lijsten makkelijk samen.
 • Exact Online gaat naar Frankrijk
  Exact Online wordt vanaf 2015 ook aangeboden in Frankrijk. In de pilot-fase kunnen ondernemers (die zaken doen) met Franse bedrijven als eerste profiteren van deze uitbreiding. Iets voor u?
 • Gratis themasessie Exact Online & Payt: Facturatie & Debiteurenbeheer
  Goed nieuws voor ondernemers: Exact Online biedt samen met Payt vanaf nu geautomatiseerde opvolging van al uw facturen en herinneringen.

Wilt u meer nieuws lezen?

Wij hebben een uitgebreid nieuwsoverzicht voor u beschikbaar over onze business- en cloud software.