Over Exact

30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu een internationale onderneming met 1.550 collega’s in 15 landen. Daarom zijn we gek op snelgroeiende bedrijven. En weten we als geen ander hoe innovatie voelt.

Never slow down. Ever.

Of je je business nu exponentieel wil laten groeien, of nieuwe markten wil verkennen, software moet daarin mee kunnen. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Exact mobiele en cloud-based business software waarop je kan rekenen. Zelfs voor een groei met dubbele cijfers.

Focus on what's next

Voor ondernemende doeners is er een wereld vol prachtige kansen. Dus bouwen we business software die meedenkt. Die helpt focussen op de volgende uitdaging. Daarom zeggen klanten dat Exact de meest daadkrachtige business software ter wereld maakt.

Daadkrachtige Business Software

Dat is wat Exact maakt. Al 30 jaar lang, voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die verbeteren, veranderen, groeien én hun dromen direct in daden willen omzetten. En dat kan, met de daadkrachtige business-software van Exact.

U bent van harte welkom op één van onze vestigingen.

Exact infographic
Exact infographic
Dreaming is good, Doing is better - exact is looking for people who do

Werken bij Exact

Bij Exact kun je het verschil maken. We groeien snel en hebben vestigingen over de hele wereld. Maar onze organisatie is tegelijkertijd klein genoeg om op te vallen. Om het verschil te maken. Wij zoeken mensen met durf, die houden van een sprong in het diepe.

Ben jij dat?