Volg nu een training op uw
eigen werkplek

Lees meer »

Exact Synergy Enterprise

Structureer uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy Enterprise

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy Enterprise. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy Enterprise structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

Onderstaande Exact Synergy Enterprise trainingen hebben wij voor u gepland. Heeft u vragen? Onze trainingsafdeling is te bereiken via 015 - 711 5100 , toets optie 4.

Prijs: € 730,00
Art.nr.: TES8
Gaat u zelf uw software implementeren dan hebben wij speciaal voor u verschillende Business Bootcamps van elk twee dagen. Met de Business Bootcamp Exact Synergy Enterprise (TES8) bent u binnen 2 dagen wegwijs in de CRM en HRM module van Exact Synergy Enterprise. De andere Business Bootcamps kunt u vinden onder de TAB verwante artikelen.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES5
Leer in 1 dag werken met de belangrijkste onderdelen van Exact Synergy Enterprise in de training Dagelijks gebruik in Exact Synergy Enterprise. U komt alles te weten over het aanmaken en opvragen van documenten, relaties en verzoeken. Ook ontdekt u hoe u alle informatiestromen eenvoudig kunt beheren.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TECK5
Volg de training Installatie & technisch Beheer in Exact Synergy Enterprise en leer hoe u zelf Exact Synergy Enterprise kunt installeren en beheren. U leert hoe u zelf de administratie en databases op maat kunt gaan inrichten, zodat het beheer ervan vloeiend loopt en perfect aansluit bij uw bedrijfssituatie.
Prijs: € 1.230,00
Art.nr.: TES7
Volg de Key user training Exact Synergy Enterprise en leer hoe u efficiënt kunt werken met deze veelzijdige bedrijfssoftware. Alles wat u wilt weten over zowel de inrichting als het gebruik ervan, komt in deze training ruim aan bod.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T2117
De invoering van SEPA gaat verder dan het aanpassen van bankrekeningnummers. Met deze advies training krijgt in een halve dag inzicht in de impact die invoering van SEPA op uw organisatie heeft en hoe u zich daar op het beste kunt voorbereiden.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: TES200
Deze training is bedoeld voor klanten die met de Exact Synergy Enterprise PSA willen gaan werken. De Professional Services Automation (PSA) functionaliteit is speciaal ontworpen om projectgerichte organisaties een betere controle te geven over de projecten waaraan zij werken. Alle project gerelateerde processen zoals het plannen, uren invoeren en factureren worden besproken tijdens deze tweedaagse training.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES4
Leer uw verkopen te maximaliseren met beter relatiebeheer tijdens de training CRM in Exact Synergy Enterprise. In deze training leert u binnen 1 dag de klantgegevens van uw relaties te beheren en deze in te zetten voor commerciële acties. Zo kunt de software van Exact optimaal voor uw bedrijf inzetten.
Prijs: € 650,00
Art.nr.: TECK20
Deze training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het importeren van data in Exact Globe Next en/of Exact Synergy Enterprise middels bijvoorbeeld XML en dit ook procesmatig wil registreren.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES2
Ontdek alle ins & outs van het documentenbeheer met de training Digitaal Archief in Exact Synergy Enterprise. Binnen 1 dag leert u hoe u een documentstructuur op kunt zetten in onze bedrijfssoftware die helemaal past bij uw werkwijze en huisstijl.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: T3211
Deze training is bedoeld voor klanten die met Exact Service Management (gaan) werken. Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod: instellen en inrichten van de Exact Service Management omgeving, aanmaken van een service configuratie en service contract, plannen van medewerkers en de facturatie.
Resultaten 1 - 10 van 12