Volg nu een training op uw
eigen werkplek

Lees meer »

Exact Globe Next

Uitgebreide en complete administratieve software

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe Next organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces. Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie. Exact Globe Next administratieve software integreert alle verschillende administraties en automatiseert zo verbanden tussen afdelingen en vestigingen.

Heeft u vragen? Onze trainingsafdeling is te bereiken via 015 - 711 5100 , toets optie 4.

Prijs: € 730,00
Art.nr.: TBBH1
Doe in 2 dagen alle basis boekhoudkennis op die nodig is om met de financiële software van Exact te werken. Basis boekhouden is dan ook dé boekhoudtraining voor beginners.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T2112
Ontdek hoe eenvoudig het btw-proces kan zijn met btw-afhandeling in Exact Globe Next. Met deze doeltreffende training leert u, in een halve dag, hoe u een btw-aangifte en ICP-aangifte maakt in de ERP software van Exact. Ook leert u hoe u het btw percentage van 19% kan converteren naar 21%.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T2110
Gaat u zelf uw software implementeren dan hebben wij speciaal voor u verschillende Business Bootcamps van elk twee dagen. Met de Business Bootcamp Financieel Exact Globe Next (T2110) bent u binnen 2 dagen wegwijs in de financiële administratie van de ERP software van Exact. De andere Business Bootcamps kunt u vinden onder de TAB verwante artikelen.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T3226
Gaat u zelf uw software implementeren dan hebben wij speciaal voor u verschillende Business Bootcamps van elk twee dagen. Met de Business Bootcamp Handel Exact Globe Next (T3226) bent u binnen 2 dagen wegwijs in order, offerte, factuur en prijzenbeheer in Exact Globe Next.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T1103
Leer binnen een halve dag hoe u een eindejaarsverwerking binnen de financiële administratie van Exact Globe Next uitvoert. Dit jaar inclusief een uitleg over de werkkostenregeling.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T1102
Leer binnen een halve dag hoe u een eindejaarsverwerking binnen de salarisadministratie van Exact Globe Next uitvoert.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: T2103
Binnen 1 dag komt u alles te weten over online bankieren met Exact Globe Next. In de training Elektronisch bankieren in Exact Globe Next leert u hoe u het betalingsverkeer van uw bedrijf automatisch laat verlopen met onze ERP software. Uiteraard ook volgens SEPA.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: T2107
Factureren met de ERP software van Exact gaat makkelijk en efficiënt na het volgen van de training Factuur in Exact Globe Next. Leer snel en eenvoudig te factureren en profiteer van de mogelijkheid om de financiële administratie automatisch up-to-date te houden.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T2102
Profiteer optimaal van een overzichtelijke boekhouding. Na de training Gebruik en inrichting van Exact Globe Next richt u zelf de software in op maat. In 2 dagen leert u alles over het opzetten, invoeren en controleren van de financiële administratie.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T3202
Kom in 2 dagen tijd alles te weten over het volledige inkoopproces in Exact Globe Next. In de uitgebreide training Inkoop en voorraad in Exact Globe Next leert u alles over het inkoopproces en het voorraadbeheer in de ERP software van Exact. Van het invoeren van bestellingen en retouren tot het boeken van ontvangsten.
Resultaten 1 - 10 van 28