Volg nu een training op uw
eigen werkplek

Lees meer »

Cursussen en trainingen

Met een training of cursus haalt u meer uit uw Exact software

Exact organiseert al jaren praktische trainingen en cursussen voor haar klanten. Deze trainingen stellen u in staat optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten van de software van Exact.

Kies hieronder uit een van onze producten waar u een training voor wilt volgen. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare cursussen. Door een training aan te klikken krijgt u meer informatie waarna u de training in het winkelmandje kunt plaatsen. Onze trainingsafdeling is te bereiken via 015 - 711 5100, toets optie 4

Prijs: € 395,00
Art.nr.: T2105
Leer de fijne kneepjes van het opzetten en beheren van de activa-administratie in Exact Globe Next. In de training Activa in Exact Globe ontdekt u hoe u, binnen de software van Exact, eenvoudig activa aanmaakt en onderhoudt in uw financiële administratie.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: TBBH1
Doe in 2 dagen alle basis boekhoudkennis op die nodig is om met de financiële software van Exact te werken. Basis boekhouden is dan ook dé boekhoudtraining voor beginners.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T2112
Ontdek hoe eenvoudig het btw-proces kan zijn met btw-afhandeling in Exact Globe Next. Met deze doeltreffende training leert u, in een halve dag, hoe u een btw-aangifte en ICP-aangifte maakt in de ERP software van Exact. Ook leert u hoe u het btw percentage van 19% kan converteren naar 21%.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: TES5
Leer in 1 dag werken met de belangrijkste onderdelen van Exact Synergy Enterprise in de training Dagelijks gebruik in Exact Synergy Enterprise. U komt alles te weten over het aanmaken en opvragen van documenten, relaties en verzoeken. Ook ontdekt u hoe u alle informatiestromen eenvoudig kunt beheren.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T1103
Leer binnen een halve dag hoe u een eindejaarsverwerking binnen de financiële administratie van Exact Globe Next uitvoert. Dit jaar inclusief een uitleg over de werkkostenregeling.
Prijs: € 199,00
Art.nr.: T1102
Leer binnen een halve dag hoe u een eindejaarsverwerking binnen de salarisadministratie van Exact Globe Next uitvoert.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: T2103
Binnen 1 dag komt u alles te weten over online bankieren met Exact Globe Next. In de training Elektronisch bankieren in Exact Globe Next leert u hoe u het betalingsverkeer van uw bedrijf automatisch laat verlopen met onze ERP software. Uiteraard ook volgens SEPA.
Prijs: € 395,00
Art.nr.: T2107
Factureren met de ERP software van Exact gaat makkelijk en efficiënt na het volgen van de training Factuur in Exact Globe Next. Leer snel en eenvoudig te factureren en profiteer van de mogelijkheid om de financiële administratie automatisch up-to-date te houden.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T2102
Profiteer optimaal van een overzichtelijke boekhouding. Na de training Gebruik en inrichting van Exact Globe Next richt u zelf de software in op maat. In 2 dagen leert u alles over het opzetten, invoeren en controleren van de financiële administratie.
Prijs: € 730,00
Art.nr.: T3202
Kom in 2 dagen tijd alles te weten over het volledige inkoopproces in Exact Globe Next. In de uitgebreide training Inkoop en voorraad in Exact Globe Next leert u alles over het inkoopproces en het voorraadbeheer in de ERP software van Exact. Van het invoeren van bestellingen en retouren tot het boeken van ontvangsten.
Resultaten 1 - 10 van 34