Alle trainingen over Exact Online

Aan de slag met Exact Online Boekhouden

Deze training is bedoeld voor klanten die beginnen met Exact Online. U leert onder meer hoe u boekingen kunt invoeren en hoe u cruciale instellingen in uw administratie kunt wijzigen.

Van € 395,-
voor € 0,--


Aan de slag met Exact Online CRM

Deze training is bedoeld voor klanten die beginnen met Exact Online CRM. U leert hoe u effectief en doelgericht relatiebeheer kunt toepassen en leads opvolgen met behulp van Exact Online.

Van € 395,-
voor € 0,--


Bekijk de trainingen of Bekijk de e-learning

Aan de slag met Exact Online Accountancy

Als accountant is het van essentieel belang de systemen optimaal te kennen, rapportages zijn een must en het boeken moet geen geheimen kennen! In 1 dag laten wij u zien hoe u snel, effectief en gemakkelijk uw cliënten kunt bedienen.

Van € 395,-
voor € 0,--


Aan de slag met Exact Accountancy Geavanceerd

Deze vervolgtraining is bedoeld voor accountants en administratiekantoren die werken met Exact Online Accountancy Geavanceerd. U leert onder meer de voordelen van Exact Online Starter, budgetten beheren en standaardinrichtingen klaarzetten.

Van € 395,-
voor € 0,--


Bekijk de trainingen of Bekijk de e-learning

Aan de slag met Exact Online Facturatie en Lay-outs

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Exact Online en zich bezighoudt met het facturatieproces.

Van € 395,-
voor € 0,--


Volg de E-learnings: E-learning Facturatie  of   E-learning Layouts

óf

Aan de slag met Exact Online Salaris

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Exact Online en betrokken is bij de salarisadministratie.

Van € 395,-
voor € 0,--


Bekijk de trainingen

Aan de slag met Exact Online Handel

Volg de training Exact Online Handel en leer binnen 1 dag werken met onze online bedrijfssoftware voor handelsbedrijven. U leert snel en makkelijk uw logistieke administratie bij te houden.

Van € 395,-
voor € 0,--


Aan de slag met Exact Online Productie

Voor wie is deze training bestemd? De training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Productie in Exact Online.

Van € 395,-
voor € 0,--


Bekijk de trainingen

Aan de slag met Exact Online Uren & Facturen

Na deze training kunt u zelf aan de slag met Exact Online Uren & Facturen. Alle belangrijke onderdelen van deze online urenregistratie en facturatie software passeren de revue.

Van € 395,-
voor € 0,--


Aan de slag met Exact Online Project Management

Deze training is bedoeld voor iedereen die met Exact Online Project Management gaan starten.

Van € 395,-
voor € 0,--


Bekijk de trainingen

Basis Boekhouden

Volg de training Basis Boekhouden en maak online kennis met de basisprincipes van boekhouden. Alle basisprocessen over het voeren van de boekhouding komen in de training aan de orde.


Vragen? Bel ons nu
Exact. Focus on what's next.